Ketelaarssmal.jpgLogo_Mart_en_Wilma_Verstegen_Custom.jpgTeugelresort_Custom.jpgbodyvision2_100.jpglogo_ttvuden_Custom.jpg

Dag Sportvrienden,

Sinds zondag 15 maart jl., gelden er in Nederland specifieke richtlijnen voor ons leven.
Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Ook wij als leden van ttvu moeten hier rekening mee houden.
Wij volgen hierbij de richtlijnen van de NTFU:

Advies aan verenigingen

Het kabinet heeft opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Wij ondersteunen deze oproep en vragen verenigingen om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen enz. tot en met 1 september af te gelasten.

Al onze Verenigingsactiviteiten, met o.a. de zondagritten, hebben we opgeschort.
Onze gastrijderstocht en Start to Cycle zijn doorgeschoven naar het volgend seizoen.
Ook adviseren wij om niet in groepjes groter dan 4 personen te gaan fietsen.

Tevens het nadrukkelijk verzoek om niet te vertrekken vanaf de Markt in Uden

Al met al confronterend en moeilijk voor iedereen. We kunnen niet anders dan hierin ons best doen.
Als bestuur wensen we iedereen hierbij veel sterkte.