Ketelaarssmal.jpgLogo_Mart_en_Wilma_Verstegen_Custom.jpgTeugelresort_Custom.jpgbodyvision2_100.jpglogo_ttvuden_Custom.jpg

 

Flyer Start to Cycle 2020 versie 23 1 2020

 

Start To Cycle start op 4 april 2020 

 

Toer en Trim Vereniging Uden start dit jaar op 4 april weer met Start to Cycle. Deze fietstraining is bedoeld voor iedereen die net begonnen is of wil beginnen met het toerfietsen op een racefiets.In 6 weken tijd worden de belangrijkste zaken rondom het toerfietsen uitgelegd en zullen we iedere week ook in groepsverband een stuk gaan fietsen.

Start to Cycle zal plaats vinden op 6 ochtenden, de eerste ochtend vangt aan om 09.00 uur bij fietsspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen op de Loopkantstraat te Uden.

We starten op 4 april, de volgende data zijn 11, 18, 25 april en 2, 9, mei. We streven er naar om in de week voor 4 april met elkaar kennis te maken en kleding en fietsen te passen voor de deelnemers die hier nog niet over beschikken.

Elke zaterdag beginnen we met een aantal technische oefeningen. Bij deze oefeningen gaan we in  op zaken zoals remmen, schakelen, gebruik klikpedalen, fietsafstelling, houding en kleding.

De focus zal liggen op het fietsen zelf, iedere week zullen we in groepsverband, onder begeleiding van ervaren toerfietsers, ook een tocht gaan fietsen. Hier zullen we vooral aandacht hebben voor het veilig fietsen in een groep. Hoe waarschuw je elkaar, welke signalen en tekens gebruiken we.

Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers zal de eerst tocht rond de 30-35 kilometer zijn. Wekelijks zal de tocht langer zijn zodat we in 6 weken tijd een basisconditie opbouwen waarmee we op de laatste trainingsochtend een tocht van ongeveer 70 kilometer zullen fietsen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er door de week ook nog gefietst worden.

Deelnemers die lid worden van TTV Uden kunnen in een van de groepen instromen. Mocht dit nog niet helemaal lukken dan kijken we of we op zaterdag als aparte groep nog kilometers gaan maken. De kosten om deel te nemen aan Start to Cycle bedragen 10 €. Voor dit bedrag ben je tijdens Start to cycle verzekerd.

Mocht je na Start to Cycle besluiten om lid te worden van TTV Uden dan worden deze 10€ in mindering gebracht op de contributie

Klik hier om door te gaan naar het aanmeldformulier.     https://www.ttvuden.nl/start-to-cycle-2020

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

secretaris@ttvuden.nl

Aantal bezoekers
1
Online

Facebook TTV Uden

facebook