BEZOEKERS ONLINE

INLOGGEN

Lid worden van TTV Uden ?

TTV Uden (Toer en TrimVereniging Uden) is een toerfiets vereniging met leden uit de gemeente Uden en omgeving.

De vereniging is lid van de NTFU (Nederlandse ToerFiets Unie) en heeft ruim 100 leden. Bij een lidmaatschap van TTV Uden is automatisch een  NTFU licentie/toerfietskaart inbegrepen (een NTFU toerfietskaart omvat: ledenpas, verzekering, korting op toertochten, abonnement op Fietssport magazine).

De drie groepen zijn ingedeeld op basis van gemiddelde snelheid en te rijden afstand.

De A-Toerploeg rijdt in het seizoen tochten met eengemiddelde afstand van 100-120 km met een gemiddelde snelheid die boven 30 km/u ligt.

Bij de B-Toerploeg is dit resp. 100 km en +/- 28 km/u en bij de C-Toerploeg is dit resp. 80 km en 25 km/u.

Er is dus voor iedereen een geschikte groep om mee te fietsen!

Daarnaast worden in club verband door het jaar heen allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een veldtoertocht, regelmatigheidsrit, training in de Ardennen, fietstocht in Limburg en een afsluitende middag van het seizoen, voor leden met partner.

Buiten de georganiseerde activiteiten van de vereniging om wordt er door de leden regelmatig in groepsverband deelgenomen aan toertochten.

Enkele keren per jaar ontvangen de leden een nieuwsbrief met verslagen en aankodigingen van activiteiten.

Aan leden wordt tegen een kleine eigen bijdrage een kleding pakket verstrekt bestaande uit wielrenbroek, wielerjack, een body en een wielershirt met korte mouwen.

Extra kleding kan tegen gereduceerd tarief aangeschaft worden.

Ben je geinteresseerd in een lidmaatschap van TTV Uden?

Download het inschrijfformulier, vul het in en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.