BEZOEKERS ONLINE

INLOGGEN

GPS-routes.

Op deze pagina zijn de route's te vinden die door groep C van TTV Uden zijn gereden. De route's zijn te vinden op Route You via onderstaande link:

Routeyou

Tevens kunt u de route's downloaden van leden van Toer en Trim Vereniging Uden. Klik op de naam van het TTVU lid en u wordt doorgelinkt naar de pagina op RouteYou van het betreffende lid.

Edo Sander.

De route's zijn voor iedereen toegankelijk en te downloaden. Zo kunnen fietsers uit het gehele land onze route's downloaden en fietsen. Zo maak ik ook regelmatig gebruik van route's in andere delen van het land die geplaatst zijn. Vaak kom ik op de mooiste plekjes die ikzelf nooit had gevonden.

Aanspreekpunt voor de GPS routes en de informatie op deze pagina is Riny van den Boom. Als je graag meer wilt weten over het fietsen met GPS, of je hebt gereden route's die je graag gepubliceerd wilt hebben, mag je altijd contact met mij opnemen.

Via onderstaande link kom je bij de route's op de site van de NTFU. Iedereen kan de route's bekijken maar om ze te kunnen downloaden moet je inloggen als NTFU lid.

GPS informatie.

Fiets je met een GPS en ben je toe aan een fietskaart die up to date is ?
Kijk dan eens naar de openfietsmap. Deze kun je gratis downloaden en op je GPS zetten.
Tevens is deze kaart compleet bijgewerkt en geeft de fietspaden duidelijk weer. De kaart wordt wekelijks vernieuwd.

Een site die u veel informatie verstrekt over wat is GPS en wat kan ik ermee doen.