ATB op zondagochtend

Op zondagen wordt er in de maanden november tot en met februari door een enthousiaste groep van TVVU leden op de ATB gereden.

Er wordt verzameld om 9.00 uur bij het Shell-tankstation op de kruising van de Hoevenseweg en de Industrielaan.

Meestal wordt er 40 à 50 kilometer gereden met een koffiepauze bij de Kriekeput. Degene die een leuke stuk in het bos weet mag voorop rijden, verrassingen zijn altijd welkom.

Het is bij het fietsen op de ATB wel belangrijk dat de krachtsverschillen niet te groot zijn en dat de groepen niet te groot zijn. Hoe meer zielen hoe beter, maar bij een te grote groep of te grote krachtsverschillen kan opsplitsen nodig zijn.

De leden die in deze groep fietsen hebben contact met elkaar via een Whatsapp groep, indien je opgenomen zou willen worden in deze groep, neem dan contact op met Wim van Els.

Voorfietsen ATB tocht TTV Uden

Naast de bovenstaande tochten op zondagochtend wordt ook onze eigen ATB-tocht meerdere malen in delen voorgefietst, alle leden met ATB zijn welkom om hierbij aan te sluiten. Het tempo wordt aangepast op de aanwezige leden.

Op onderstaande dagen wordt de ATB-tocht voorgefietst.

Vertrekpunt

Zaterdag 2 december

Zondag 17 december

Zaterdag 30 december

Zondag 14 januari

Toertochten in de regio

In de omgeving van Uden worden door andere fietsclubs ook leuke ATB tochten georganiseerd,

Kijk voor deze tochten op onze evenementenkalender.