BEZOEKERS ONLINE

INLOGGEN

Jubilarissen in het zonnetje bij TTV Uden

Op 19 april heeft de algemene ledenvergadering van toer-en trimvereniging TTV Uden plaatsgevonden met een goede opkomst. Het nieuwe bestuur heeft de visie toegelicht en frisse ideeën naar voren gebracht om jonge en nieuwe leden te werven. Aan de pas gestarte Start to Cycle nemen 9 fietsers deel. Als mensen interesse hebben om te fietsen kunnen ze ook naast start to cycle als gastrijder instromen.
Stil werd gestaan bij de verdienstelijke renner 2015. De verdienstelijkheid ging naar Riny van den Boom omdat hij de website heeft vernieuwd.
De eer van lid van verdienste ging naar Mari Fransen en Theo Janssen, die het initiatief hebben genomen voor een doorstart van de vereniging met een nieuw gevormd bestuur.
Aan Marjan Sander werd een boeket bloemen uitgereikt voor de secretariële ondersteuning.
Ook ontving Marjan samen met Nico, Guido, Wim, Tonnie, Herman, Gerrit, Theo en Jos een attentie voor hun 25-jarig lidmaatschap.
Roelof de Jonge van NTFU presenteerde “veiligheid op de weg” om samen op weg te gaan naar een veiliger sportklimaat.
Ben je ook geïnteresseerd in het samen veilig fietsen, meld je dan aan via de link "lid worden" op de voorpagina.

25 jaar lid van de vereniging: Guido Cayseele, Jos van Sambeek, Marjan Sander, Wim van Els, Tonnie van Kuijk en Nico de Bont.                        Marjan Sander werd bedankt voor haar inzet bij het interimbestuur.
Niet op de foto: Herman van Kuijk, Gerrit Raijmakers en Theo Raijmakers.

Mari Franssen en Theo Janssen zijn verdienstelijk lid van TTVU                                                            Riny van den Boom is verdienstelijk renner 2015.